Akikre büszkék vagyunk

Akikre büszkék vagyunk

 

Iskolánk 4.t osztályos tanulói: Marosvölgyi Zselyke és Simon Regina, 2018.10.26-án , Debrecenben a 22. alkalommal megrendezett Magyarországi Református Egyház általános iskolái számára kiírt, országos Bibliatörténeti versenyen 2. helyezést értek el. Felkészítő: Törös Éva hitoktató.
Gratulálunk az eredményükhöz, további sikereket kívánunk!
SDG

"Habár tény, hogy gazdaságilag (így társadalmilag is) sokkal hátrányosabb helyzetben van a térkép szélén Fehérgyarmat, mint Tiszafüred de a diákjaim felkészültségét és tudását ez úgy tűnik egyáltalán nem befolyásolja, tegnap ugyanis magunk mögé utasítottunk mindenkit egy angol versenyen Jász-Nagykun-Szolnok megyében. Fantasztikus érzés ilyenkor...

2018. március 26-án megrendezésre került a Fáy András Alapítvány által szervezett pénzügyi verseny döntője. Iskolánk három tanulója I.helyezést ért el. Koszta Péter, Juhász Ákos és Kiss Martin, 500.000Ft-os vásárlási utalványt nyert iskolánk számára. Gratulálunk a sikerükhöz!

Simon Regina 3.t a Zrínyi Ilona matematikaversenyen 13. helyezést ért el, a 225 indulóból. Gratulálunk az eredményhez!

A Tóth Árpád Gimnázium biológia-kémia munkaközössége komplex országos versenyt szervezett nyolcadik osztályos diákok számára, ahol iskolánk tanulója Némedi Máté 4. helyezést ért el. A versenyen a legjobb öt eredményt elért tanuló mentességet kapott a szóbeli felvételi vizsga alól. Gratulálunk neki és köszönjünk a felkészítő tanárok munkáját:...

2018.02.01-én rendezték meg 7 csapat részvételével a Törpgazdász közgazdasági vetélkedőt a Kisvárdai SZC Petőfi Szakgimnáziumában Fehérgyarmaton.